ایمپلنت دندان برای سن بالا چگونه است؟ آیا ایمپلنت دندان برای سن بالا امکان پذیر است؟ محدودیت های ایمپلنت در سن بالا چیست؟ شرایط ایمپلنت دندان برای سن بالا چیست؟ بهترین سن ایمپلنت چیست؟ در مجموعه دندانپزشکی فرایش به بررسی پاسخ تمامی این پرسش ها خواهیم پرداخت. پس بدین منظور ما را تا انتهای این مطلب همراهی کنید.
ایمپلنت دندان به عنوان جدیدترین روشی که برای ترمیم دندان ها به کار برده می شود، محبوبیت بسیار زیادی کسب کرده است و اغلب افرادی که با بروز مشکل در یک یا چند دندان خود مواجه می شوند، معمولا تمایل دارند که از ایمپلنت برای ترمیم دندان های خود استفاده کنند؛ زیرا این روش شرایط بسیار خوبی را برای افراد به وجود می آورد و در مقایسه با روش های قدیمی ترمیم دندان گزینه بسیار مناسب تری می باشد.
فهرست
ایمپلنت دندان برای سن بالا
محبوبیت ایمپلنت در میان مردم باعث شده تا حتی کسانی که در سنین بالا قرار دارند نیز به سوی استفاده از این روش روی اورند و از متقاضیان آن محسوب گردند. در حالی که در زمان های گذشته افراد با سنین بالا از دندان مصنوعی برای ترمیم دندان های از دست رفته خود استفاده می کردند که دندان مصنوعی برای انها شرایط سختی را ایجاد می کرد.
آیا ایمپلنت دندان برای سن بالا امکان پذیر است؟
ایمپلنت هیچ گونه محدوده سنی به همراه ندارد و تحت شرایط خاصی، امکان استفاده از آن برای کسانی که در سنین بالا قرار دارند نیز وجود خواهد داشت. با این وجود در رابطه با این موضوع جای هیچ نگرانی نیست و در هر گروه سنی که قرار داشته باشید، امکان استفاده از این روش را خواهید داشت.
به عبارت دیگر ایمپلنت به عنوان روشی شناخته می شود که امکان استفاده از آن برای گروه های سنی مختلف از 18 الی 80 سال امکان پذیر است و تا کنون برای اشخاصی با این سنین مورد استفاده قرار گرفته است و نتیجه خوبی به همراه داشته است.
محدودیت های ایمپلنت در سن بالا چیست؟
برای ایمپلنت سنین بالا محدودیت هایی وجود دارد که اگر اشخاص این محدودیت ها را به همراه نداشته باشند، امکان استفاده از ایمپلنت را پیدا می کنند. مهمترین محدودیت های ایمپلنت در سن بالا را میتوان از قبیل زیر در نظر گرفت که این موارد می توانند باعث عدم امکان استفاده از ایمپلنت در میانسالان و متقاضیان سن بالا شوند:
اعتیاد به مصرف مواد مخدر و یا مشروبات الکلی
یکی از مهمترین محدودیت هایی که افراد متقاضی ایمپلنت با آن رو به رو هستند، اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی است. زیرا این موارد میتوانند تاثیرات منفی بر روی ایمپلنت و نتیجه حاصل از آن برای متقاضیان بگذارند و یا باعث بروز عوارض و مشکلاتی برای انها شوند. به عنوان مثال: مصرف این مواد موجب افزایش ابتلا به عفونت در دهان پس از ایمپلنت می شوند و به همین دلیل پزشکان استفاده از این روش را برای افراد سن بالایی با این شرایط مناسب در نظر نمی گیرند.
لازم به توضیح است که حتی مصرف بسیار زیاد سیگار که از ساده ترین دخانیات محسوب می شود نیز در نتیجه ایمپلنت تاثیرات منفی می گذارد و باید از آن پرهیز شود. سیگار باعث کاهش میزان دوام و ماندگاری ایمپلنت می شود و رنگ آن را تغییر می دهد؛ از طرف دیگر مصرف بسیار زیاد سیگار موجب بروز عفونت و سایر مشکلات پس از ایمپلنت می گردد.
اختلال در عملکرد سیستم ایمنی بدن
وجود هر گونه مشکل در عملکرد سیستم ایمنی بدن موجب می شود که شرایط ایمپلنت و متقاضیان آن تحت تاثیر قرار بگیرد و مسائل و مشکلاتی برای افراد ایجاد شود. از این رو کسانی که در سنین بالا قصد استفاده از ایمپلنت را دارند اما با مشکل در سیستم ایمنی بدن خود رو به رو هستند، نباید از این روش استفاده کنند.
وجود مشکلات جدی در فک و لثه
یکی از پیش نیاز های ایمپلنت در متقاضیان، داشتن فک و لثه سالم است تا شرایط برای قرار گرفتن پایه ایمپلنت در فک مناسب باشد. در غیر این صورت امکان استحکام یافتن پایه ایمپلنت در فک به وجود نمی آید و نتیجه ایمپلنت رضایت بخش واقع نمی گردد.
این مساله در حالی است که افراد با سنین بالا معمولا با بروز مشکلاتی در لثه و فک خود مواجه می شوند که به همین دلیل ایمپلنت کردن دندان های انها ممکن است با مشکل رو به رو شود. از این جهت بروز مشکل در فک و لثه را میتوان از محدودیت های ایمپلنت دندان در سن بالا در نظر گرفت.
شرایط ایمپلنت دندان برای سن بالا چیست؟
کسانی که در سنین بالا بخواهند برای ایمپلنت اقدام کنند و محدودیت های ذکر شده در فوق را نداشته باشند، قادر به انجام ایمپلنت هستند. این عزیزان برای ایمپلنت باید ابتدا دندان های طبیعی را از لثه به همراه ریشه آنها خارج کنند و آماده سازی های لثه و فک را انجام دهند تا شرایط برای نصب پایه ایمپلنت محیا شود.
سپس پایه ایمپلنت در دهان آنها کار گذاشته می شود و پس از جراحی نصب پایه، با گذشت مدت زمانی در حدود سه ماه روکش های ایمپلنت در دهان آنها قرار می گیرد و مراحل ایمپلنت پایان می یابد. اما کسانی که نمی توانند تا زمان ساخت روکش ثابت منتظر بمانند، با مشورت پزشک از این امکان برخوردار هستند که روکش موقتی در دهان قرار دهند و سپس با روکش های دائمی جا به جا کنند.
بهترین سن ایمپلنت
در میان گروه های سنی ذکر شده در فوق، بهترین سن ایمپلنت 16 الی 18 سالگی در نظر گرفته می شود زیرا در این سنین رشد و نمو دندان های دائمی کامل می شود و به یک شرایط ثابت و مناسب می رسند. با این وجود در این سنین میتوان به بهترین شکل ایمپلنت را انجام داد و از آن بهره مند شد.
ایمپلنت در سنین بالا به عنوان بهترین سن شناخته نمی شود زیرا اغلب افراد در سنین بالا با مشکلات فک و لثه مواجه می شوند که شرایط برای ترمیم دندان های انها سخت تر می شود.
کلام پایانی
ایمپلنت دندان برای سن بالا را میتوانید در دندانپزشکی فرایش زیر نظر بهترین متخصصین ایمپلنت انجام دهید و از نتایج مثبت آن بهره مند شوید. علاوه بر آن در هر سنین دیگری نیز میتوانید برای ترمیم دندان های خود با این روش در دندانپزشکی فرایش اقدام کنید.
در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و از طریق تلفن های تماس با ما تماس بگیرید.